Една третина од Македонија живее во еден град. Се внимава ли на густината на населението при планирање и изградба на нови живеалишта. Кои се проблемите? Има ли предности? Со дебатата „И што сега?“ МТВ се приклучи кон кампањата „Не игнорирај! Реагирај!“.

Погледнете ја дебатата на следниот ЛИНК
I sto sega vnatre