Слушнете ги проблемите во просторното планирање кои ги посочуваат граѓаните и решенијата за одржливи градови кои ги нудат архитектот Стефан Лазаревски и професорот на Техничкиот факултет во Битола Никола Крстаноски во радио емисијата „Стадион“. Со оваа емисија Радио Канал 77 се приклучува кон кампањата за подобра животна средина „Не игнорирај! Реагирај!“ на Институтот за комуникациски студии.