Загаден воздух?! Касниме со темата можеби 5 месеци, ама истото ќе го зборуваме до 2030. Погледнете го влогот на Никола Димов познат како Nikola’s art house кој го изработи за кампањата #НеИгнорирај #Реагирај и дознајте неколку „не толку fun факти“ за загадувањето на воздухот.