Мислам дека повеќето во државава не се заинтересирани доволно за овакви ствари, па тука сум јас колку можам повеќе да замарам за вакви теми, и можда ќе влезе нешо у глава. Погледнете што има да ви каже влогерот Никола Димов познат како Nikola’s art house.

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии во рамките на кампањата за подобра животна средина „Не игнорирај! Реагирај!".