Кога ќе одам од Аеродром во „Дрисла“ на работа, верувајте дека таму воздухот е многу поздрав и почист, вели директорот на депонијата Горан Ангелов.
 
Видеото е извадок од дебатниот настан „Аргумент: Организирано аргументирање“ којшто Младинскиот образовен форум го организираше во соработка со Институтот за комуникациски студии во рамките на кампањата за подобра животна средина „Не игнорирај! Реагирај!“.