Не постои механизам да го земете воздухот и да го однесете некаде и затоа овој план, аргументирам, е добар за да се справиме со изворите на загадување.
 
Видеото е извадок од дебатниот настан „Аргумент: Организирано аргументирање“ којшто Младинскиот образовен форум го организираше во соработка со Институтот за комуникациски студии во рамките на кампањата за подобра животна средина „Не игнорирај! Реагирај!“.